Aydin Huisartsenpraktijk

Aydin Huisartsenpraktijk

Welkom op de webpagina van Aydin Huisartsenpraktijk op huisartsje.nl - de beste huisartsen website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Aydin Huisartsenpraktijk

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding degermenci

  1 

Mijn ervaringen bij deze huisarts zijn helaas allen negatief. Als je naar de praktijk belt begint het al. De doktersassistentes spreken gebrekkig Nederlands en een keer werd er overgeschakeld naar een andere taal die ze beter machtig was. De wachttijd is heel lang ik heb zelfs meegemaakt dat na ongeveer 10 minuten wachten de telefoon werd opgehangen!
Meneer Aydin zelf komt iedere keer heel nerveus over zoals hij krampachtig grijnst en niet stil kan zitten. Hij luistert nauwelijks naar me en velt dan een oordeel waarvan een kind kan weten dat die voorbarig/onjuist/ongeinformeerd is. Een kennis van me die daar ook zit had een second opinion aangevraagd bij een andere arts en liet de uitslagen zien aan Aydin. Meneer vond het nodig de uitslagen door midden te scheuren en te roepen: "vertrouw je ons dan niet!" Te gek voor woorden dit gedrag. Een andere kennis zat in over de aandoening van haar dochter tegen wie dr Aydin uitriep: "denk je dat ik God ben?" Uiteraard zitten we alledrie nu bij een andere huisarts. Ik denk dat er misbruik wordt gemaakt van de kwetsbare situatie van de meesten van zijn patienten. Ze hebben veelal een zwakke sociale situatie en spreken gebrekkig Nederlands waardoor ze bij deze huisarts zitten. De praktijk zit overvol. De autochtone huisartsen die hier komen werken zijn binnen de kortste keren vertrokken. Met dokter Shah heb ik wel positieve ervaringen. Zeer goede huisarts. Tot slot een anekdote van een arts waarvan ik me de Aziatisch klinkende naam niet herinner. Ik had iets verloren en wist bij God niet wat het kon zijn. Deze zogeheten arts behandelde me zeer onheus en als ongewenst. "Wat kom je doen" en "Het kan ons niet schelen dat jij een miskraam hebt gehad", zei hij. Ik was geschokt. Ten eerste om zijn taalgebruik en ten tweede om het nieuws dat ik kennelijk een miskraam heb gehad. Stel dat het een gepland zwangerschap was geweest of dat ik wist dat het een embryo was, word je mooi gerustgesteld door deze arts!
Het bovenstaande is slechts een greep uit de misselijkmakende toestanden die aan de gang zijn binnen deze praktijk. De inspectie zou best een bezoekje mogen brengen om vervolgens de deuren te sluiten.

1 -2

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De huisartsje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Aydin Huisartsenpraktijk
De La Reyweg 168
2571GG Den Haag

+31 (0)70 3463040

Deel deze pagina

Aydin+Huisartsenpraktijk img