Witbrant Huisartsenpraktijk

Gesloten (di 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

huisartsen - Witbrant Huisartsenpraktijk - kaartoverzicht

Witbrant Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk Witbrant is gevestigd in hetzelfde gebouw als de Apotheek Witbrant (ten zuiden van station Reeshof) en open voor inschrijving. Iedere werkdag bieden we de service van een prikdienst (bloedafname) van het DCT op de praktijk. Deze is aanwezig van 9.00-9.45 uur.

De zorg in Nederland is zo georganiseerd, dat u een verwijsbrief van de huisarts nodig heeft voor een bezoek aan de specialist. Daar zijn goede redenen voor: het is belangrijk dat u niet onnodig naar een specialist gaat, het is belangrijk dat u, indien nodig, bij de juiste specialist terecht komt en het is belangrijk dat de specialist weet wat de huisarts al gedaan heeft en welke zaken nog meer van belang zijn (andere ziektes, eerdere episodes, medicijnen). De huisarts zal met u bespreken wanneer de verwijsbrief klaar is. Dan liggen ze bij de balie om afgehaald te worden.

De praktijk is elke dag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. We werken alleen op afspraak, waardoor u niet langer behoeft te wachten dan nodig, uitzonderingen voorbehouden.

In bijzondere gevallen kan de huisarts thuis een huisbezoek afleggen. Dat kost in verhouding veel tijd, zodat de assistente u altijd zal vragen -tenzij ze al weet dat dat niet mogelijk is- of u naar de praktijk kunt komen. Maar als het echt niet gaat, komen wij naar u. Meestal zal dat tussen 12.30 u en 14.00 u zijn.
Visites moet u echter wel op tijd aanvragen: vóór 10 uur. Anders bestaat de kans dat we de visite niet meer kunnen inplannen.

Wij zijn geen voorstanders van de internet-apotheek. Er zijn inmiddels verschillende manieren om geneesmiddelen te verkrijgen. Wij geven de voorkeur aan een vaste apotheek in de buurt, die al uw geneesmiddelen levert. Veel geneesmiddelen werken op elkaar in (interactie) en het is belangrijk dat er een centrale plaats is waar overzicht is over alles wat u slikt.

Regelmatig worden de artsen gevraagd om een medische verklaring af te geven, b.v. voor de annulering van een reis of voor huisvesting. Onze beroepsorganisatie de KNMG, en ook de rechter hebben zich daarover duidelijk uitgesproken: (huis)artsen mogen geen verklaringen afgeven! De behandelrelatie tussen arts en patiënt verdraagt het niet dat de arts een verlengstuk wordt van een controle-instantie. Als een instantie een medische verklaring nodig heeft, moeten zij een onafhankelijke arts inschakelen die zo'n verklaring kan afgeven.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Witbrant Huisartsenpraktijk

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Witbrant Huisartsenpraktijk

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondag8.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De huisartsje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Witbrant Huisartsenpraktijk
Warmondstraat 232
5036BV Tilburg

+31 (0)13 5718071

Deel deze pagina

Witbrant+Huisartsenpraktijk img